|
|
هویجپلو با گوشت قلقلی مواد لازم
برنج: سه فنجان
گوشت چرخکرد: یک کاسه ماستخوری
هویج: چهار عدد بزرگ
روغن: یک فنجان
پیاز: دو عدد
زعفران: به مقدار لازم
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس متوسط از ”هویجپلو با گوشت قلقلی“ خواهیم داشت.
یک کاسه ماستخوری گوشت چرخکرده را با یک پیاز متوسط رنده شده و کمی نمک و فلفل ورز میدهیم و آن را به صورت توپهای قلقلی در میآوریم. سپس آنها را در یک فنجان روغن سرخ میکنیم. روغن باقیمانده از گوشتهای قلقلی را از صافی عبور میدهیم تا برای تهیه هویجپلو از آن استفاده کنیم. یک عدد پیاز دیگر را به صورت خلالی خرد کرده، با روغن باقیمانده از گوشتهای قلقلی سرخ میکنیم سپس کمی زردچوبه به آن اضافه میکنیم. 250 گرم هویج (چهار عدد) را پخته، به فرم گل و خلالی خرد میکنیم. سپس هویجهای خلالی را در پیاز داغ تفت میدهیم. سه فنجان برنج را با سه قاشق غذاخوری نمک خیس کرده، سپس آن را به صورت آبکش میپزیم. دو قاشق روغن ته یک قابلمه ریخته، برنج آبکش شده را همراه هویج و پیاز تفتداده شده (لابه لا) در قابلمه ریخته، دم میکنیم و یا اینکه برنج را جداگانه پخته و موقع سرو، پلو و هویج تفتداده شده را لابه لا در دیس میکشیم. قابلمه را روی شعله متوسط گذاشته تا برنج دم بکشد. بعد از حدود نیم ساعت هویجپلو آماده میباشد. با کمی از برنج سفید دم کشیده، پلو زعفرانی تهیه میکنیم و بقیه پلو را در دیس کشیده، روی آن هویج تفتداده شده میریزیم. پلو زعفرانی را روی هویجپلو ریخته و گوشتهای قلقلی را دور آن میچینیم و دور دیس را با هویجهای به شکل گل تزئین میکنیم تا غذا آماده پذیرایی شود.
:: موضوعات مرتبط:
اموزش اشپزی ,
,
:: برچسبها:
هویجپلو با گوشت قلقلی,کرج دانلود,سایت کرج دانلود,اموزش اشپزی ,پخت پز,اشپزی ایرانی ,
:: بازدید از این مطلب : 695
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 28 آذر 1394 |
نظرات ()
|
|
طرز تهیه ماهی سوخاری مواد لازم

طرز تهیه ماهی سوخاری
مواد لازم
فیله ماهی : یک عدد (250 گرم)
تخممرغ: 2 عدد
آرد سفید: 100 گرم
آرد سوخاری: 200 گرم
نمک و فلفل سیاه یا قرمز به میزان لازم
روغن سرخکردنی به میزان لازم
لیموترش بزرگ: یک عدد
زعفران آب کرده:یک قاشق سوپخوری
سس گوجهفرنگی به میزان دلخواه
طرز تهیه:
ماهی را در ظرفی با نمک و زعفران آب کرده مزهدار کنید. آب لیموترش را هم گرفته و به ماهی اضافه کنید. همه جای ماهی را به زعفران، نمک و آبلیمو آغشته کرده، در ظرف را ببندید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
بعد از استراحت کردن و مزهدار شدن، ماهی را از یخچال بیرون آورده و به آرد آغشته کنید. به این صورت که در بشقابی آرد ریخته، ماهی را در آرد بخوابانید و بعد آن را برگردانید تا طرف دیگر ماهی هم آردی شود.
تخممرغها را در ظرفی شکسته کمی زعفران اضافه کنید، با چنگال هم بزنید تا یکدست شود. ماهی آردی را در ظرف تخممرغها بیندازید تا همه جای ماهی به تخممرغ آغشته شود.
در ظرف مسطح دیگری، آردسوخاری ریخته، نمک و فلفل سیاه یا قرمز را هم به آرد سوخاری اضافه کرده و مخلوط کنید. حالا ماهی را از تخممرغ خارج کرده و در آرد سوخاری بغلتانید. همه جای ماهی باید به آرد سوخاری آغشته شود.
وقتی دو طرف ماهی را در آرد سوخاری غلتاندید کف دستتان را روی گوشت ماهی فشار دهید تا آرد سوخاری به خورد ماهی برود.
در تابهای روغن ریخته و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. پس از امتحان کردن روغن و اطمینان از داغی آن، ماهی را به آرامی در روغن داغ انداخته و سرخ کنید.
بعد از یکی ، دو دقیقه ماهی را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود. ماهی معمولا قطری حدود 2 سانتیمتر دارد که برای پخت آن و سرخ شدن دو طرف آن 5 دقیقه کافی است.
پس از طلایی شدن هر دو طرف ماهی آن را در ظرف مورد نظر گذاشته و با سبزیجات مورد نظر و تزئین کنید.
:: موضوعات مرتبط:
اموزش اشپزی ,
,
:: برچسبها:
طرز تهیه ماهی سوخاری مواد لازم ,
:: بازدید از این مطلب : 627
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 28 آذر 1394 |
نظرات ()
|
|
طرز تهیه پاستیل خانگی خوشمزه

طرز تهیه پاستیل خانگی خوشمزه
مواد اولیه:
اسانس یا رنگ خوراکی به میزان لازم
پودر ژلاتین 4 قاشق غذاخوری
آبمیوه یا نوشابه یک فنجان
شکر 2 فنجان
آب یک فنجان
طرز تهیه:
1- پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و به روش بن ماری، روی بخار حل کنید تا شفاف شود. شکر و آبمیوه یا نوشابه را هم روی حرارت گذاشته و بجوشانید. پس از آن اسانس و یا رنگ را اضافه کنید.
2- ژلاتین حل شده را به آبمیوه و شکر افزوده و به هم بزنید. مواد را در قالب های شکلات ریخته و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود.
3- برای جدا کردن پاستیل ها، کمی شکر یا پودر شکر روی آنها بریزید و از قالب درآورید و در یک ظرف در دار بریزید. این پاستیل را با طعم های مختلف میتوانید بدون نگهدارنده تهیه کنید.
:: موضوعات مرتبط:
اموزش اشپزی ,
,
:: برچسبها:
طرز تهیه پاستیل خانگی خوشمزه ,
:: بازدید از این مطلب : 758
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 28 آذر 1394 |
نظرات ()
|
|
طرز تهیه پاستیل خانگی خوشمزه

طرز تهیه پاستیل خانگی خوشمزه
مواد اولیه:
اسانس یا رنگ خوراکی به میزان لازم
پودر ژلاتین 4 قاشق غذاخوری
آبمیوه یا نوشابه یک فنجان
شکر 2 فنجان
آب یک فنجان
طرز تهیه:
1- پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و به روش بن ماری، روی بخار حل کنید تا شفاف شود. شکر و آبمیوه یا نوشابه را هم روی حرارت گذاشته و بجوشانید. پس از آن اسانس و یا رنگ را اضافه کنید.
2- ژلاتین حل شده را به آبمیوه و شکر افزوده و به هم بزنید. مواد را در قالب های شکلات ریخته و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود.
3- برای جدا کردن پاستیل ها، کمی شکر یا پودر شکر روی آنها بریزید و از قالب درآورید و در یک ظرف در دار بریزید. این پاستیل را با طعم های مختلف میتوانید بدون نگهدارنده تهیه کنید.
:: موضوعات مرتبط:
اموزش اشپزی ,
,
:: برچسبها:
طرز تهیه پاستیل خانگی خوشمزه ,
:: بازدید از این مطلب : 947
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 28 آذر 1394 |
نظرات ()
|
|
طرز تهیه کوفته تبریزی ,سایت کرج دانلود

مواد لازم کوفته تبریزی :
مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
گوشت بدون چربی چرخ کرده
نیم کیلو
100 گرم / 200 کالری
آرد نخودچی
100 گرم
100 گرم / 60 کالری
تخم مرغ
4 عدد
100 گرم / 147 کالری
پیاز سرخ کرده
3 تا 4 قاشق سوپخوری
100 گرم / 164 کالری
زردچوبه
به مقدار کم
100 گرم / 0 کالری
تخم مرغ پخته شده سفت
4 تا 5 عدد
100 گرم / 147 کالری
آلو
250 گرم
100 گرم / 38 کالری
گردو خرد شده
2/1 لیوان
100 گرم / 688 کالری
نمک و فلفل
به مقدار کافی
100 گرم / 0 کالری
طرز تهیه کوفته تبریزی :
*. تخم مرغ ها را در ظرفی میشکنیم کمی نمک و فلفل میزنیم. آرد نخودچی را در تخم مرغ میریزیم کمی زعفران حل شده.در آب جوش به مایه اضافه میکنیم یک لیوان آب و گوشت چرخ کرده را داخل مایه میریزیم و مایه را خوب مخلوط میکنیم.اگر مایه خیلی سفت شد باز هم کمی آب داخل آن مایه میریزیم مایه را خوب مالش میدهیم.بعد پیاز سرخ کرده.را با زردچوبه مخلوط مینماییم 5 تا 6 لیوان آب روی آن میریزیم و کمی نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم روی آتش میگذاریم تا جوش بیاید بعد از مایه داخل یک پیاله کوچک پر میکنیم وسط مایه را گود مینماییم یک دانه تخم مرغ سفت و کمی آلو قیسی و پیاز سرخ کرده و گردوی خرد شده وسط مایه میگذاریم روی کوفته را جمع میکنیم بطوریکه تمام مواد داخل کوفته بماند بعد کوفته ها را با دست صاف کرده تا کاملا گرد و منظم شود.
*. (این کوفته را معمولا به بزرگی یک پرتقال درشت درست میکنند و گاهی هم ممکن است آنقدر آن را بزرگ تهیه کرد که یک جوجه را داخل آن گذاشت در اینصورت باید پارچه نازک سفیدی را داخل پیاله بزرگی بیندازیم و مایه را داخل پارچه به بزرگی همان پیاله به شکل گرد آماده کنیم و در وسط مایه جوجه پخته استخوان گرفته و سایر مواد را قرار بدهیم در هر حال موادی که میل داریم داخل کوفته بریزیم باید کاملا در کوفته پوشیده بماند کوفته های کوچکتر را وقتی آب و پیاز جوش آمد داخل آن میاندازیم و کوفته بزرگ را داخل پارچه پیچیده یعنی سر پارچه را جمع کرده گره میزنیم.
*. با همان پارچه داخل آب و پیاز که در حال جوش است میاندازیم.آب کوفته باید به مقداری باشد که روی آنرا بگیرد و در ظرف را میبندیم میگذاریم کوفته آهسته بجوشد و بپزد و آب آن در حدود دو لیوان بشود.ممکن است به آب کوفته کمی رب گوجه فرنگی نیز بزنیم در صورتیکه کوفته در پارچه باشد آن را بعد از پختن از پارچه خارج کرده در ظرف قرار میدهیم و آب کوفته را روی آن میریزیم.ممکن است به مایه کوفته تبریزی نیم کیلو سبزی(تره-جعفری-شبت-مرزه-نعناع-ترخان)خرد کرده نیز مخلوط نمود و البته کوفته تبریزی با سبزی خوشمزه تر و معطر است.)اطراف کوفته را با تربچه و پیازچه فراوان تزئین مینمائیم.
:: موضوعات مرتبط:
اموزش اشپزی ,
,
:: برچسبها:
طرز تهیه کوفته تبریزی ,سایت کرج دانلود ,
:: بازدید از این مطلب : 780
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 28 آذر 1394 |
نظرات ()
|
|
طرز تهیه مرغ سالسا

طرز تهیه مرغ سالسا
مواد لازم برای ۴ نفر :
سینه مرغ نصف شده بدون پوست و استخوان ۴ عدد
سس تاکو ۵ قاشق غذا خوری
سالسا ۱ پیمانه
پنیر چدار ۱ پیمانه
خامه ترش (اختیاری) ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
۱- فر را از قبل روی دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
۲- سینه های مرغ را در یک ظرف پیرکس پخت متوسط با روغن کم قرار بدید. سس تاکو را در تمامی سمت های سینه مرغ بریزید، و سالسا را در تمامی آنها بریزید.
۳- آنها را به مدت ۲۵ الی ۳۵ دقیقه در دمای ۳۷۵ درجه فارانهایت (۱۹۰ درجه سانتی گراد ) یا تا زمانی که مرغ ها برشته شوند و آب آنها تمام شود.
۴- پنیر را در تمامی مرغ ها پخش کنید و پختن را ۳ الی ۵ دقیقه دیگر ادامه بدهید یا تا زمانیکه پنیر ها ذوب و برشته بشوند، اگر دلتان خواست خامه ترش را در بالای آن بریزید و غذا را سرو کنید و لذت ببرید
:: موضوعات مرتبط:
اموزش اشپزی ,
,
:: برچسبها:
طرز تهیه مرغ سالسا ,
:: بازدید از این مطلب : 727
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 28 آذر 1394 |
نظرات ()
|
|
کباب ترکی,اموزش اشپزی

کباب ترکی خانگی
مواد لازم برای کباب ترکی خانگی :
گوشت فیله گوساله : 2 تکه
گوشت فیله مرغ : 4 تا 5 عدد
قارچ: 300 گرم
فلفل دلمه : 1 عدد
نمک و فلفل : به میزان لازم
سیر: 2 تا 3 عدد
پیاز : 1 عدد بزرگ
روغن : به میزان لازم
سیبزمینی : 2 عدد متوسط
طرز تهیه کباب ترکی خانگی :
ابتدا در یک ماهیتابه گود، مقداری روغن بریزید و پیاز را نگینی خرد و سرخ کنید.
سیر را هم خرد کرده و اضافه کنید.
گوشت گوساله و مرغ را به ورقههای نازک برش بزنید و با حرارت زیاد، ابتدا گوشت قرمز و بعد گوشت مرغ را سرخ کرده و سپس قارچ و فلفل دلمه را هم خرد کنید و به گوشتهای ورقهای و سرخ شده بیفزایید.
قبل از سرخ کردن قارچ، یک قاشق آبلیمو به آن اضافه کنید تا رنگآن تیره نشود.
در این مرحله همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل بزنید.
در ظرف را ببندید و از روی حرارت بردارید تا مواد نرم شده و طعمدار شوند.
سیبزمینی را خلال و کمی آبپز کنید. دقت کنید نیمهپز شده باشد.
سپس آنها را صاف و خشک کرده، نمک بپاشید و سرخ کنید.
غذا را در یک ظرف مناسب کشیده و سیبزمینی را کنار دیس بریزید و با سبزیجات تازه و زیتون تزئین کنید.
:: برچسبها:
کرج دانلود,سایت کرج دانلود,اموزش اشپزی ,پخت پز,اشپزی ایرانی ,
:: بازدید از این مطلب : 745
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 28 آذر 1394 |
نظرات ()
|
|
اموزش اشپزی طرز تهیه گباب بختیاری,سایت کرج دانلود

روش تهیه کباب بختیاری در خانه
مواد لازم برای 4 نفر
300 گرم فیله مرغ
300 گرم راسته گوسفند یا گوساله
1 پیمانه آب پیاز رنده شده
1 ق م زعفران دم کرده غلیظ
3 ق س روغن مایع یا زیتون
به میزان لازم نمک و فلفل
طرز تهیه:
1. ابتدا سیخهای چوبی را داخل یک ظرف آب قرار دهید. این کار باعث میشود سیخها در حین پخت نسوزند. تکه های گوشت و مرغ را بهصورت ورقههای طولی نازک برش بزنید. حالا شما یک مقدار نوار گوشت و مرغ دارید.
2. در دو کاسه به مقدار مساوی آب پیاز، روغن، زعفران و به مقدار لازم نمک و فلفل را بریزید و نوارهای گوشت و مرغ را به صورت جداگانه به مدت 6 ساعت داخل مایه قرار دهید تا مزه دار شوند.
3. بعداز این مدت شروع به سیخ کردن ترکیب نوارهای این دو نوع گوشت کنید. برای این کار روش های مختلفی وجود دارد؛مثل مدل یو، حلزونی و بافت پیچ . بعد از اینکه همه نوارهای گوشتی را به صورتی ترکیبی سیخ کردید، نوبت به سرخ کردن آنها می رسد.
4. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی روغن داغ شد، سیخها را داخل تابه قرار دهید تا یک طرف کبابها سرخ شوند، سپس کبابها را برگردانید تا طرف دیگر آنها هم خوب سرخ شود. دقت کنید نسوزند چرا که زمان پخت کبابها به خاطر نازک بودن گوشت ها زیاد طول نمیکشد.
5. بعدازآنکه کبابها آماده شدند، در صورت تمایل آنها را با برنج زعفرانی سرو کنید.
يه جور ديگه
در صورت تمایل می توانید به جای فیله مرغ، از سینه مرغ که آن را به صورت ورقه های نازک برش داده اید استفاده کنید.
:: موضوعات مرتبط:
اموزش اشپزی ,
,
:: برچسبها:
اموزش اشپزی طرز تهیه گباب بختیاری,سایت کرج دانلود, ,
:: بازدید از این مطلب : 992
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 28 آذر 1394 |
نظرات ()
|
|
کوکوی گردو
مواد لازم براي 4 نفر
200 گرم گردوی آسیاب شده
4 عدد تخممرغ
1 عدد پیاز
3 ق س رب انار
3 ق س کنجد درسته
به میزان لازم نمک و فلفل
به میزان لازم روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
1. ابتدا پیاز را ریز خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا پیاز خرد شده را داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی شود، سپس آن را از تابه درآورده و در کاسهای بریزید.
2 بعدازآنکه پیازداغ خنک شد، آن را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. حالا تخممرغها، رب انار، گردوی آسیاب شده، کنجد و به میزان لازم نمک و فلفل را هم اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید تا مایه کوکو آماده شود.
3 در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی روغن داغ شد مایه کوکو را داخل آن بریزید و پخش کنید. صبر کنید تا یک طرف کوکو سرخ شود، سپس کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.
4 بعدازآنکه کوکو آماده شد، آن را برش بزنید و سرخ کنید.
یه جور دیگه
اگر گردو دوست ندارید،بهجای گردوی آسیاب شده از کنجد آسیاب شده و به جای سیر از پودر سیر هم میتوانید استفاده کنید
:: موضوعات مرتبط:
اموزش اشپزی ,
,
:: برچسبها:
کرج دانلود ,
سایت کرج دانلود ,
اموزش اشپزی ,
پخت پز ,
اشپزی ایرانی ,
:: بازدید از این مطلب : 681
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : شنبه 28 آذر 1394 |
نظرات ()
|
|
اموزش اشپزی ایرانی طرز تهیه جوجه کباب ,کرج دانلود

جوجه کباب خوشمزه
مواد لازم براي 4 نفر
1 کیلوگرم جوجهکباب ساده
4-3 ق س رب انار
به تعداد لازم سیخ چوبی
100 گرم گردوی آسیاب شده
2 ق س روغنزیتون
طرز تهیه:
1. ابتدا جوجهکبابها را به قطعات مناسب برش دهید. در یک ظرف مناسب رب انار را بریزید، سپس گردوی آسیاب شده را اضافه کرده ، مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. روغنزیتون را هم افزوده و مواد را خوب هم بزنید تا سس کمی رقیق شود.
2. سس آماده شده را روی جوجهکبابهای خرد شده بریزید و آنها را خوب به سس آغشته کنید، سپس ظرف حاوی جوجهکبابها را به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا جوجهکبابها طعم دار شوند.
3. کمی قبل از پخت، جوجهکبابهای طعم دار شده را به سیخ بکشید. در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. بعد از گرم شدن روغن، سیخهای جوجهکباب را داخل تابه بچینید، در تابه را بگذارید و صبر کنید تا جوجهها مغزپخت شوند، سپس در تابه را برداشته، سیخها را پشتورو کنید تا طرف دیگر آنها هم سرخ شود. حالا میتوانید سرخ شان کنید.
يه جور ديگه
میتوانید جوجهکباب را داخل فر هم بپزید. به این صورت که فر را روشن کنید تا گرم شود. بعد داخل سینی فر فویل قرار داده و آن را چرب کنید، سپس سیخهای آماده شده را روی سینی چیده و آن را داخل فر با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه بگذارید. پس از اطمینان از پخت جوجهکباب، شعله بالای فر را روشن کنید تا روی جوجهها هم کمی سرخ شود، سپس آن را سرو کنید.
:: موضوعات مرتبط:
اموزش اشپزی ,
,
:: برچسبها:
اموزش اشپزی ایرانی طرز تهیه جوجه کباب ,کرج دانلود ,
:: بازدید از این مطلب : 831
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 28 آذر 1394 |
نظرات ()
|
|
|
|
|