کباب شیر ماهی در فر
نوشته شده توسط : مرتضی

کباب شیر ماهی در فر

کباب شیر ماهی در فر

کباب شیر ماهی در فر

از فوائد ماهی ها و محصولات دریایی هر چه بگوئیم کم است. ما ایرانی ها ازروش پخت ماهی ها اطلاع زیادی نداریم فقط آنها در روغن سرخ می کنیم ، در صورتی که هر نوع ماهی را با روشها متعددی می توان طبخ کرد. دانستن این مسئله شاید باعث افزایش رغبت ما به خوردن غذاهای دریایی شود. بهتر است بدانید که مصرف گوشت سفید ماهی از ابتلا به بسیاری از امراض دوران پیری جلوگیری می کند پس بهتر است این غذا را به خاطرمسن ترهای خانواده حتما تهیه کنیم.

 

مواد لازم 

 

800 گرم ماهی شیر

3قاشق سوپخوری خامه

یک و نیم قاش سوپخوری کره ذوب شده

1قاشق سوپخوری زعفران آب کرده

2قاشق سوپخوری روغن مایع

به مقدار کافی نمک و فلفل و آبلیمو

 

 

طرز تهیه:

گوشت ماهی را پس از شستشو نمک زده و حدودا ً 12 ساعت در مخلوط پیاز رنده شده ، آبلیمو و زعفران خوابانده و در یخچال بگذارید . بعد از 12 ساعت کره ذوب شده ، خامه و فلفل را با هم مخلوط کنید . ماهی را با این مخلوط آغشته کرده و در دیس فر که قبلاً چرب شده است بگذارید تا حدود 40 دقیقه در حرارت 175 درجه سانتی گراد ( فر از قبل گرم شده) بماند و کاملاً طلایی شود ( زمانی که ماهی لازم دارد تا به این مرحله برسد بستگی به نوع فردارد). در این مدت گاهی از مخلوط آبلیمو ، زعفران و روغن روی گوشت ماهی بریزید تا از سوختن آن جلوگیری شود ، سینی را روی پنجره وسط فربگذاریم و توجه داشته باشید که در طول مدت پخت ، ماهی را یکبار پشت و رو کنید.

نکات تغذیه ای :

کل غذا دارای 2020 کالری است.

اگر توسط 5 نفر به طور مساوی خورده شود ، سهم هر نفر 440 کالری است .

این غذا برای ناهار یک فرد رژیمی با 10 قاشق برنج بدون روغن ، یک ظرف سالاد و 1 کاسه ماست ، وعده بسیار مناسبی خواهد بود.




:: موضوعات مرتبط: اموزش اشپزی , ,
:: برچسب‌ها: کباب شیر ماهی در فر ,
:: بازدید از این مطلب : 608
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 29 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مرتضی

مرغ گریل شده با طعم لیمو و عسل

مرغ گریل شده با طعم لیمو و عسل

مرغ گریل شده با طعم لیمو و عسل

مواد مورد نیاز:

 

سینه مرغ 1 عدد (400 گرم)

 

پوست لیمو ترش رنده شده 2 عدد

 

پیازچه 150 گرم

 

روغن کنجد 1 قاشق سوپخوری

 

کنجد 1 قاشق سوپخوری

 

آب لیمو ترش 2 قاشق سوپخوری

 

سس سویا 1 قاشق سوپخوری

 

نمک و فلفل سیاه یه میزان دلخواه

 

عسل 2 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه:

 

1- با چاقو برشهایی بروی سطح سینه مرغ بدون استخوان بصورت اریب ایجاد می نماییم، بهتر است برشها خیلی عمیق نباشد تا عمق سینه مرغ را بشکافد

 

2- درون کاسه ای عسل، سس سویا، آب لیمو ترش ، پوست لیمو ترش رنده شده و نمک و فلفل را مخلوط نمایید و خوب بهم بزنید.

 

3- نصف سس لیموی آماده شده را بروی سطح مرغ بمالید و چند ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه سس به خورد مرغ برود. گریل را روی درجه متوسط قرار دهید و سینه مرغ را روی سطح صفحه گریل بگذارید بهتر است زیر شبکه گریل یک سینی فر قرار دهید و روی آن را با فویل بپوشانید تا آب حاصل از پختن مرغ فر را کثیف نکند و بمدت 20 دقیقه آنرا بپزید.

 

4- سینه مرغ را بیرون آورده بقیه سس لیمو و عسل را روی سطح آن بمالید و دوباره در گریل حدود 10 دقیقه قرار دهید تا کاملا بپزد. تابه ای را روی حرارت قرار دهید و دانه های کنجد (مایع و روغن زیتون ) را به آن افزوده و نودل های آماده شده را بمدت 3 دقیقه تفت داده و پیازچه ریز خرد شده را نیز افزوده و آن را بهمراه مرغهای آماده شده سرو نمایید.

 

5- رای تزیین میتوان سبزیجات پخته شده، سیب زمینی سرخ شده و حتی با نودل برنج سرو نمایید



:: موضوعات مرتبط: اموزش اشپزی , ,
:: برچسب‌ها: مرغ گریل شده با طعم لیمو و عسل ,
:: بازدید از این مطلب : 725
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 29 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مرتضی

کباب چیکن تیکا

کباب چیکن تیکا

کباب چیکن تیکا

زمان آماده شدن: 30 دقیقه

 

مواد لازم:

 

5 عدد سینه مرغ بدون استخوان

 

100 گرم زنجبیل تازه

 

نصف قاشق چایخوری زیره

 

گشنیز تازه یک دسته

 

یک عدد از هر کدام از فلفل قرمز و سبز تند

 

یک پیمانه ماست

 

نمک به مقدار دلخواه

 

یک عدد هویج

 

سیر به مقدار دلخواه

 

100 گرم دانه خردل

 

 

 

روش تهیه:

 

1- سینه مرغ را تکه تکه کرده و در زنجبیل و سیر رنده شده، گشنیز خرد شده فلفل قرمز خرد شده، ماست، نصف لیمو ترش و مقداری روغن حداقل برای سه ساعت بخوابانید.

 

2- تکه های مرغ را به سیخ کشیده و روی کباب پز کباب نمایید.

 

3- مرغ را روی نان سیر ( روی نان تافتون روغن، فلفل قرمز، فلفل سبز تند، زیره، گشنیز و سیر ریخته و آن را به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید. نان هندی آماده است) به همراه سبزیجات دلخواه سرو نمایید.

 

4-دانه خردل را در روغن به همراه یک حبه سیر و فلفل قرمز و سبز تازه، نمک و مقداری ادویه کاری به مدت یک دقیقه تفت دهید و بعد از اینکه سرد شد، هویج رندخ شده را به آن اضافه نمایید. سپس سس هویج و خردل را روی ماست بریزید و نوش جان کنید.

___________________



:: موضوعات مرتبط: اموزش اشپزی , ,
:: برچسب‌ها: کباب چیکن تیکا ,
:: بازدید از این مطلب : 585
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 29 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مرتضی

طرز تهیه سوگی خوشمزه برای بچه ها

طرز تهیه سوگی خوشمزه برای بچه ها

طرز تهیه سوگی خوشمزه برای بچه ها

 سوگی نوعی کرپ است که با موادی مانند مواد ماکارونی پر می شود. اگر قصد تنوع در وعده های غذایی تان را داشتین، این غذا گزینه خوبی است و شما را به هدفتان می رساند.

مواد اولیه:

 

تخم مرغ 5 عدد 

آرد 1 و 1/4 پیمانه 

شیر 1 پیمانه 

خامه 1 قاشق غذا خوری 

روغن مایع 2 قاشق غذا خوری 

زعفران حل شده 1 قاشق چای خوری 

پنیر پیتزا به میزان لازم

(مواد سس گوشتی سوگی) 300 گرم 

جعفری خرد شده 5 قاشق غذا خوری 

زرشک 2 قاشق غذا خوری 

آویشن به مقدار لازم

 

مناسب برای: جشن تولد

مواد سس گوشتی سوگی:

در ابتدا باید سس گوشتی در سوگی را آماده کنیم. این سس میتواند مانند مایه ماکارونی تهیه شود و چند نوع از سبزیجات مانند ذرت و قارچ و فلفل دلمه اضافه شود . این سس را میتوان به همراه گوشت با سوسیس هم تهیه کرد.

طرز تهیه کرپ در سوگی ( 18 عدد):

1- تمام مواد را با هم مخلوط کرده به مدت 2 دقیقه با همزن میزنیم و برای نیم الی یک ساعت در یخچال قرار میدهیم. بعد از استراحت مجددا با مفتول فلزی میزنیم تا صاف و یکدست شود.

2- تابه کوچکی را با برس چرب کرده به اندازه یک ملاقه کوچک از مایه در ان میریزیم و می چرخانیم تا یکنواخت پهن شود و سپس روی حرارت دو طرف آنرا تفت میدهیم.

3- سینی فر را کاغذ انداخته و یک ورق کرپ میگذاریم روی ان مایه گوشتی و پنیر و آویشن میریزیم، سپس ورقه دیگری از کرپ را گذاشته با دست کمی فشار میدهیم تا فیکس شود و این کار را با 3 لایه کرپ انجام میدهیم ولی روی لایه سوم فقط جعفری و پنیر و زرشک میریزیم.

 

طرز تهیه سوگی

 

4- در فر طبقه دوم با درجه 180 و به مدت 20 دقیقه میپزیم.



:: موضوعات مرتبط: اموزش اشپزی , ,
:: برچسب‌ها: طرز تهیه سوگی خوشمزه برای بچه ها ,
:: بازدید از این مطلب : 608
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 29 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مرتضی

قورمه سبزی گیاهی

مواد لازم برای قورمه سبزی گیاهی :

 

لوبیا قرمز : ۱ پیمانه

قارچ خرد شده : ۱پیمانه

پیاز متوسط : ۱ عدد

سبزی قورمه پاک شده : ۱ کیلوگرم

روغن زیتون : ۸ قاشق غذاخوری

لیمو عمانی : ۴ قاشق غذا خوری

دارچین ، زعفران : ۱/۲ قاشق چایخوری

نمک ، فلفل ، زردچوبه : به مقدار لازم

 

طرز تهیه قورمه سبزی گیاهی :

 

لوبیا قرمز را بپزید و آب آن را خالی کنید.

مجددا در قابلمه لوبیا ها ۲ لیوان آب بریزید و اجازه بدهید آب به جوش بیاید.

سپس سبزی قورمه ، پیاز و قارچ را خرد نمایید و به لوبیا ها اضافه کنید ، شعله را کم کنید و نمک ، فلفل و ادویه جات به جز زعفران را به خورش قورمه سبزی تان اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم به آرامی بپزد.

پس از پخت کامل خورش تان، لیمو عمانی و زعفران را به غذا اضافه کنید و آن را هم بزنید. 

سپس روغن زیتون را روی خورش بریزید و حرارت را کم کنید تا خورش قورمه سبزی گیاهی جا بیافتد.



:: موضوعات مرتبط: اموزش اشپزی , ,
:: برچسب‌ها: قورمه سبزی گیاهی ,
:: بازدید از این مطلب : 638
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 29 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مرتضی

هویج‌پلو با گوشت قلقلی
مواد لازم

برنج: سه فنجان

گوشت چرخ‌کرد: یک کاسه ماست‌خوری

هویج: چهار عدد بزرگ

روغن: یک فنجان

پیاز: دو عدد

زعفران: به مقدار لازم

نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس متوسط از ”‌هویج‌پلو با گوشت قلقلی“ خواهیم داشت.

یک کاسه ماست‌خوری گوشت چرخ‌کرده را با یک پیاز متوسط رنده شده و کمی نمک و فلفل ورز می‌دهیم و آن را به صورت توپ‌های قلقلی در می‌آوریم. سپس آن‌ها را در یک فنجان روغن سرخ می‌کنیم. روغن باقیمانده از گوشت‌های قلقلی را از صافی عبور می‌دهیم تا برای تهیه هویج‌پلو از آن استفاده کنیم.
یک عدد پیاز دیگر را به صورت خلالی خرد کرده، با روغن باقیمانده از گوشت‌های قلقلی سرخ می‌کنیم سپس کمی زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم. 250 گرم هویج (چهار عدد) را پخته، به فرم گل و خلالی خرد می‌کنیم. سپس هویج‌های خلالی را در پیاز داغ تفت می‌دهیم.
سه فنجان برنج را با سه قاشق غذاخوری نمک خیس کرده، سپس آن را به صورت آبکش می‌پزیم. دو قاشق روغن ته یک قابلمه ریخته، برنج آبکش شده را همراه هویج و پیاز تفت‌داده شده (لابه لا) در قابلمه ریخته، دم می‌کنیم و یا اینکه برنج را جداگانه پخته و موقع سرو، پلو و هویج تفت‌داده شده را لابه لا در دیس می‌کشیم.
قابلمه را روی شعله متوسط گذاشته تا برنج دم بکشد. بعد از حدود نیم ساعت هویج‌پلو آماده می‌باشد. با کمی از برنج سفید دم کشیده، پلو زعفرانی تهیه می‌کنیم و بقیه پلو را در دیس کشیده، روی آن هویج تفت‌داده شده می‌ریزیم. پلو زعفرانی را روی هویج‌پلو ریخته و گوشت‌های قلقلی را دور آن می‌چینیم و دور دیس را با هویج‌های به شکل گل تزئین می‌کنیم تا غذا آماده پذیرایی شود.



:: موضوعات مرتبط: اموزش اشپزی , ,
:: برچسب‌ها: هویج‌پلو با گوشت قلقلی,کرج دانلود,سایت کرج دانلود,اموزش اشپزی ,پخت پز,اشپزی ایرانی ,
:: بازدید از این مطلب : 614
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 28 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مرتضی

طرز تهیه ماهی سوخاری مواد لازم

طرز تهیه ماهی سوخاری  مواد لازم

طرز تهیه ماهی سوخاری

مواد لازم

 

 

فیله ماهی : یک عدد (250 گرم)

 

تخم‌مرغ: 2 عدد

 

آرد سفید: 100 گرم

 

آرد سوخاری: 200 گرم

 

نمک و فلفل سیاه یا قرمز به میزان لازم

 

روغن سرخ‌کردنی به میزان لازم

 

لیموترش بزرگ: یک عدد

 

زعفران آب کرده:‌یک قاشق سوپ‌خوری

 

سس گوجه‌فرنگی به میزان دلخواه

 

طرز تهیه:

 

ماهی را در ظرفی با نمک و زعفران آب کرده مزه‌دار کنید. آب لیموترش را هم گرفته و به ماهی اضافه کنید. همه جای ماهی را به زعفران، نمک و آبلیمو آغشته کرده، در ظرف را ببندید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.

 

بعد از استراحت کردن و مزه‌دار شدن، ماهی را از یخچال بیرون آورده و به آرد آغشته کنید. به این صورت که در بشقابی آرد ریخته، ماهی را در آرد بخوابانید و بعد آن را برگردانید تا طرف دیگر ماهی هم آردی شود.

 

تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی شکسته کمی زعفران اضافه کنید، با چنگال هم بزنید تا یکدست شود. ماهی آردی را در ظرف تخم‌مرغ‌ها بیندازید تا همه جای ماهی به تخم‌مرغ آغشته شود.

 

در ظرف مسطح دیگری، آردسوخاری ریخته، نمک و فلفل سیاه یا قرمز را هم به آرد سوخاری اضافه کرده و مخلوط کنید. حالا ماهی را از تخم‌مرغ خارج کرده و در آرد سوخاری بغلتانید. همه جای ماهی باید به آرد سوخاری آغشته شود.

 

وقتی دو طرف ماهی را در آرد سوخاری غلتاندید کف دستتان را روی گوشت ماهی فشار دهید تا آرد سوخاری به خورد ماهی برود.

 

در تابه‌‌ای روغن ریخته و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. پس از امتحان کردن روغن و اطمینان از داغی آن، ماهی را به آرامی در روغن داغ انداخته و سرخ کنید.

 

بعد از یکی ، دو دقیقه ماهی را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود. ماهی معمولا قطری حدود 2 سانتی‌متر دارد که برای پخت آن و سرخ شدن دو طرف آن 5 دقیقه کافی است.

 

پس از طلایی شدن هر دو طرف ماهی آن را در ظرف مورد نظر گذاشته و با سبزیجات مورد نظر و تزئین کنید.



:: موضوعات مرتبط: اموزش اشپزی , ,
:: برچسب‌ها: طرز تهیه ماهی سوخاری مواد لازم ,
:: بازدید از این مطلب : 564
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 28 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مرتضی

طرز تهیه پاستیل خانگی خوشمزه

طرز تهیه پاستیل خانگی خوشمزه

طرز تهیه پاستیل خانگی خوشمزه

مواد اولیه:

 

اسانس یا رنگ خوراکی به میزان لازم 

پودر ژلاتین 4 قاشق غذاخوری 

آبمیوه یا نوشابه یک فنجان 

شکر 2 فنجان 

آب یک فنجان

طرز تهیه:

1- پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و به روش بن ماری، روی بخار حل کنید تا شفاف شود. شکر و آبمیوه یا نوشابه را هم روی حرارت گذاشته و بجوشانید. پس از آن اسانس و یا رنگ را اضافه کنید.

2- ژلاتین حل شده را به آبمیوه و شکر افزوده و به هم بزنید. مواد را در قالب های شکلات ریخته و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود.

3- برای جدا کردن پاستیل ها، کمی شکر یا پودر شکر روی آنها بریزید و از قالب درآورید و در یک ظرف در دار بریزید. این پاستیل را با طعم های مختلف می‌توانید بدون نگهدارنده تهیه کنید.



:: موضوعات مرتبط: اموزش اشپزی , ,
:: برچسب‌ها: طرز تهیه پاستیل خانگی خوشمزه ,
:: بازدید از این مطلب : 675
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 28 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مرتضی

طرز تهیه پاستیل خانگی خوشمزه

طرز تهیه پاستیل خانگی خوشمزه

طرز تهیه پاستیل خانگی خوشمزه

مواد اولیه:

 

اسانس یا رنگ خوراکی به میزان لازم 

پودر ژلاتین 4 قاشق غذاخوری 

آبمیوه یا نوشابه یک فنجان 

شکر 2 فنجان 

آب یک فنجان

طرز تهیه:

1- پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و به روش بن ماری، روی بخار حل کنید تا شفاف شود. شکر و آبمیوه یا نوشابه را هم روی حرارت گذاشته و بجوشانید. پس از آن اسانس و یا رنگ را اضافه کنید.

2- ژلاتین حل شده را به آبمیوه و شکر افزوده و به هم بزنید. مواد را در قالب های شکلات ریخته و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود.

3- برای جدا کردن پاستیل ها، کمی شکر یا پودر شکر روی آنها بریزید و از قالب درآورید و در یک ظرف در دار بریزید. این پاستیل را با طعم های مختلف می‌توانید بدون نگهدارنده تهیه کنید.



:: موضوعات مرتبط: اموزش اشپزی , ,
:: برچسب‌ها: طرز تهیه پاستیل خانگی خوشمزه ,
:: بازدید از این مطلب : 864
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 28 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مرتضی

طرز تهیه کوفته تبریزی ,سایت کرج دانلود

طرز تهیه کوفته تبریزی ,سایت کرج دانلود

مواد لازم کوفته تبریزی :

 مواد لازم

اندازه

مقدار / کالری

گوشت بدون چربی چرخ کرده

نیم کیلو

100 گرم / 200 کالری

آرد نخودچی

100 گرم

100 گرم / 60 کالری

تخم مرغ

4 عدد

100 گرم / 147 کالری

پیاز سرخ کرده

3 تا 4 قاشق سوپخوری

100 گرم / 164 کالری

زردچوبه

به مقدار کم

100 گرم / 0 کالری

تخم مرغ پخته شده سفت

4 تا 5 عدد

100 گرم / 147 کالری

آلو

250 گرم

100 گرم / 38 کالری

گردو خرد شده

2/1 لیوان

100 گرم / 688 کالری

نمک و فلفل

به مقدار کافی

100 گرم / 0 کالری

 

 

طرز تهیه کوفته تبریزی :

 

*. تخم مرغ ها را در ظرفی می‌شکنیم کمی نمک و فلفل می‌زنیم. آرد نخودچی را در تخم مرغ می‌ریزیم کمی زعفران حل شده.در آب جوش به مایه اضافه می‌کنیم یک لیوان آب و گوشت چرخ کرده را داخل مایه می‌ریزیم و مایه را خوب مخلوط می‌کنیم.اگر مایه خیلی سفت شد باز هم کمی آب داخل آن مایه می‌ریزیم مایه را خوب مالش می‌دهیم.بعد پیاز سرخ کرده.را با زردچوبه مخلوط می‌نماییم 5 تا 6 لیوان آب روی آن می‌ریزیم و کمی نمک و فلفل به آن اضافه می‌کنیم روی آتش می‌گذاریم تا جوش بیاید بعد از مایه داخل یک پیاله کوچک پر می‌کنیم وسط مایه را گود می‌نماییم یک دانه تخم مرغ سفت و کمی آلو قیسی و پیاز سرخ کرده و گردوی خرد شده وسط مایه می‌گذاریم روی کوفته را جمع می‌کنیم بطوریکه تمام مواد داخل کوفته بماند بعد کوفته ها را با دست صاف کرده تا کاملا گرد و منظم شود.

 

*. (این کوفته را معمولا به بزرگی یک پرتقال درشت درست می‌کنند و گاهی هم ممکن است آنقدر آن را بزرگ تهیه کرد که یک جوجه را داخل آن گذاشت در اینصورت باید پارچه نازک سفیدی را داخل پیاله بزرگی بیندازیم و مایه را داخل پارچه به بزرگی همان پیاله به شکل گرد آماده کنیم و در وسط مایه جوجه پخته استخوان گرفته و سایر مواد را قرار بدهیم در هر حال موادی که میل داریم داخل کوفته بریزیم باید کاملا در کوفته پوشیده بماند کوفته های کوچکتر را وقتی آب و پیاز جوش آمد داخل آن می‌اندازیم و کوفته بزرگ را داخل پارچه پیچیده یعنی سر پارچه را جمع کرده گره می‌زنیم.

 

*. با همان پارچه داخل آب و پیاز که در حال جوش است می‌اندازیم.آب کوفته باید به مقداری باشد که روی آنرا بگیرد و در ظرف را می‌بندیم می‌گذاریم کوفته آهسته بجوشد و بپزد و آب آن در حدود دو لیوان بشود.ممکن است به آب کوفته کمی رب گوجه فرنگی نیز بزنیم در صورتیکه کوفته در پارچه باشد آن را بعد از پختن از پارچه خارج کرده در ظرف قرار می‌دهیم و آب کوفته را روی آن می‌ریزیم.ممکن است به مایه کوفته تبریزی نیم کیلو سبزی(تره-جعفری-شبت-مرزه-نعناع-ترخان)خرد کرده نیز مخلوط نمود و البته کوفته تبریزی با سبزی خوشمزه تر و معطر است.)اطراف کوفته را با تربچه و پیازچه فراوان تزئین می‌نمائیم.



:: موضوعات مرتبط: اموزش اشپزی , ,
:: برچسب‌ها: طرز تهیه کوفته تبریزی ,سایت کرج دانلود ,
:: بازدید از این مطلب : 697
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 28 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مرتضی

طرز تهیه مرغ سالسا

طرز تهیه مرغ سالسا

طرز تهیه مرغ سالسا

مواد لازم برای ۴ نفر :

 سینه مرغ نصف شده بدون پوست و استخوان ۴ عدد

سس تاکو ۵ قاشق غذا خوری

 سالسا ۱ پیمانه

 پنیر چدار ۱ پیمانه

خامه ترش (اختیاری) ۲ قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه :

 

۱- فر را از قبل روی دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.

 

۲- سینه های مرغ را در یک ظرف پیرکس پخت متوسط با روغن کم قرار بدید. سس تاکو را در تمامی سمت های سینه مرغ بریزید، و سالسا را در تمامی آنها بریزید.

 

۳- آنها را به مدت ۲۵ الی ۳۵ دقیقه در دمای ۳۷۵ درجه فارانهایت (۱۹۰ درجه سانتی گراد ) یا تا زمانی که مرغ ها برشته شوند و آب آنها تمام شود.

 

۴- پنیر را در تمامی مرغ ها پخش کنید و پختن را ۳ الی ۵ دقیقه دیگر ادامه بدهید یا تا زمانیکه پنیر ها ذوب و برشته بشوند، اگر دلتان خواست خامه ترش را در بالای آن بریزید و غذا را سرو کنید و لذت ببرید



:: موضوعات مرتبط: اموزش اشپزی , ,
:: برچسب‌ها: طرز تهیه مرغ سالسا ,
:: بازدید از این مطلب : 656
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 28 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مرتضی

اموزش اشپزی طرز تهیه گباب بختیاری,سایت کرج دانلود

اموزش اشپزی طرز تهیه گباب بختیاری,سایت کرج دانلود

روش تهیه کباب بختیاری در خانه

مواد لازم برای 4 نفر

 

300 گرم فیله   مرغ 

300 گرم راسته گوسفند یا گوساله 

1 پیمانه آب پیاز رنده شده 

1 ق م زعفران دم کرده غلیظ 

3 ق س روغن مایع یا زیتون 

به میزان لازم نمک و فلفل

طرز تهیه:

1. ابتدا سیخ‌های چوبی را داخل یک ظرف آب قرار دهید. این کار باعث می‌شود سیخ‌ها در حین پخت نسوزند. تکه های گوشت و مرغ را به‌صورت ورقه‌های طولی نازک برش بزنید. حالا شما یک مقدار نوار گوشت و مرغ دارید.

2. در دو کاسه به مقدار مساوی آب پیاز، روغن، زعفران و به مقدار لازم نمک و فلفل را بریزید و نوارهای گوشت  و مرغ را  به صورت جداگانه به مدت 6 ساعت داخل مایه قرار دهید تا مزه دار شوند.

3.  بعداز این مدت شروع به سیخ کردن ترکیب نوارهای  این دو نوع گوشت کنید. برای این کار روش های مختلفی وجود دارد؛مثل مدل یو، حلزونی و بافت پیچ . بعد از اینکه همه نوارهای گوشتی را به صورتی ترکیبی سیخ کردید، نوبت به سرخ کردن آنها می رسد.

4.  در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی روغن داغ شد، سیخ‌ها را داخل تابه قرار دهید تا یک طرف کباب‌ها سرخ شوند، سپس کباب‌ها را برگردانید تا طرف دیگر آنها هم خوب سرخ شود. دقت کنید نسوزند چرا که زمان پخت کباب‌ها  به خاطر نازک بودن گوشت ها زیاد طول نمی‌کشد.

5.  بعدازآنکه کباب‌ها آماده شدند، در صورت تمایل آنها را با برنج زعفرانی سرو کنید.

يه جور ديگه

در صورت تمایل می توانید به جای فیله مرغ، از سینه مرغ که آن را به صورت ورقه های نازک برش داده اید استفاده کنید.



:: موضوعات مرتبط: اموزش اشپزی , ,
:: برچسب‌ها: اموزش اشپزی طرز تهیه گباب بختیاری,سایت کرج دانلود, ,
:: بازدید از این مطلب : 916
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 28 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مرتضی

کوکوی گردو

مواد لازم براي 4  نفر

 

 200 گرم گردوی آسیاب شده 

 4 عدد تخم‌مرغ 

1 عدد پیاز 

3 ق س رب انار 

3 ق س کنجد درسته 

به میزان لازم نمک و فلفل 

به میزان لازم روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه:

1. ابتدا پیاز را ریز خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا پیاز خرد شده را داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی شود، سپس آن را از تابه درآورده و در کاسه‌ای بریزید.

2 بعدازآنکه پیازداغ خنک شد، آن را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. حالا تخم‌مرغ‌ها، رب انار، گردوی آسیاب شده، کنجد و به میزان لازم نمک و فلفل را هم اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید تا مایه کوکو آماده شود.

3  در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی روغن داغ شد مایه کوکو را داخل آن بریزید و پخش کنید. صبر کنید تا یک طرف کوکو سرخ شود، سپس کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.

4 بعدازآنکه کوکو آماده شد، آن را برش بزنید و سرخ کنید.

یه جور دیگه

اگر گردو دوست ندارید،به‌جای گردوی آسیاب شده از کنجد آسیاب شده و  به جای سیر از پودر سیر هم می‌توانید استفاده کنید

 



:: موضوعات مرتبط: اموزش اشپزی , ,
:: برچسب‌ها: کرج دانلود , سایت کرج دانلود , اموزش اشپزی , پخت پز , اشپزی ایرانی ,
:: بازدید از این مطلب : 600
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 28 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مرتضی

اموزش اشپزی ایرانی طرز تهیه جوجه کباب ,کرج دانلود

اموزش اشپزی ایرانی طرز تهیه جوجه کباب ,کرج دانلود

جوجه کباب خوشمزه

مواد لازم براي 4 نفر

 

1 کیلوگرم جوجه‌کباب ساده 

4-3 ق س رب انار 

به تعداد لازم سیخ چوبی 

100 گرم گردوی آسیاب شده 

2 ق س روغن‌زیتون

طرز تهیه:

1. ابتدا جوجه‌کباب‌ها را به قطعات مناسب برش دهید. در یک ظرف مناسب رب انار را بریزید، سپس گردوی آسیاب شده را اضافه کرده ، مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. روغن‌زیتون را هم افزوده و مواد را خوب هم بزنید تا سس کمی رقیق شود.

2. سس آماده شده را روی جوجه‌کباب‌های خرد شده بریزید و آنها را خوب به سس آغشته کنید، سپس ظرف حاوی جوجه‌کباب‌ها را به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا جوجه‌کباب‌ها طعم دار شوند.

3. کمی قبل از پخت، جوجه‌کباب‌های طعم دار شده را به سیخ بکشید. در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. بعد از گرم شدن روغن، سیخ‌های جوجه‌کباب را داخل تابه بچینید، در تابه را بگذارید و صبر کنید تا جوجه‌ها مغزپخت شوند، سپس در تابه را برداشته، سیخ‌ها را پشت‌ورو کنید تا طرف دیگر آنها هم سرخ شود. حالا می‌توانید سرخ شان کنید.

يه جور ديگه

می‌توانید جوجه‌کباب را داخل فر هم بپزید. به این صورت که فر را روشن کنید تا گرم شود. بعد داخل سینی فر فویل قرار داده و آن را چرب کنید، سپس سیخ‌های آماده شده را روی سینی چیده و آن را داخل فر با دمای 170 درجه سانتی‌گراد به مدت 40 دقیقه بگذارید. پس از اطمینان از پخت جوجه‌کباب، شعله بالای فر را روشن کنید تا روی جوجه‌ها هم کمی سرخ شود، سپس آن را سرو کنید.



:: موضوعات مرتبط: اموزش اشپزی , ,
:: برچسب‌ها: اموزش اشپزی ایرانی طرز تهیه جوجه کباب ,کرج دانلود ,
:: بازدید از این مطلب : 735
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 28 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مرتضی

.

اموزش طرز پخت کیک گردوییو موز,کرج دانلود

اموزش طرز پخت کیک گردوییو موز,کرج دانلود

کیک با طعم موز و گردو 

مواد اولیه:

 

روغن مایع (ترجیحاً روغن زیتون) نصف پیمانه 

شیر 1 پیمانه 

تخم مرغ (به دمای محیط رسیده) 2 عدد 

بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری 

آرد سفید 2 پیمانه 

وانیل 1/4 ق.چ 

موز (پوره یا رنده شده) 1 عدد 

شکر 1 پیمانه 

گردو (خرد شده) به میزان لازم

طرز تهیه:

1) تخم مرغ هارا همراه شکر در ظرف جداگانه میزنیم تا حجم آن دوبرابر شود وکرم رنگ وکشدار شود.

2) بعد که خوب با همزن ، هم زدید..روغن را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.

3) موزهای پوره شده را به همرا وانیل به مخلوط اضافه میکنیم...و با هم زن دوباره کمی آنها را مخلوط میکنیم.

4) آرد را جدا گانه به همراه بکینگ پودر 3بار الک میکنیم.

5) آرد را کم کم به مواد اضافه میکنیم وهربار که مقداری آرد به مواد اضافه میکنیم کمی هم شیر میریزیم وهمراه آرد (با لیسک) آرام آرام هم میزنیم.

6) گردو را از قبل خورد کرده وبه مدت 15 دقیقه در آب خیس کنید.. ودر آخر آن را با مواد مخلوط کنید..(میتوانید یک لایه مواد را در قالب ریخته مقداری گردو را بپاشید وبعد بقیه مداد را روی آن بریزید)

7) ظرف را چرب کنید و ترجیحاً با کاغذ روغنی بپوشانید.. مواد را در آن ریخته ودر فر با درجه 180 درجه سانتی گراد به مدت 30-40 دقیقه برای پخت بگذارید.

نکات:

1- حتما قبل از آغاز کارتان فر را با درجه 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.

2- تمام مراحل را با سرعت انجام دهید زیرا مکث طولانی مدت ،حالت طبیعی مواد را خراب میکند.

3- همه مواد هم دمای محیط باشند.



:: موضوعات مرتبط: اموزش اشپزی , ,
:: برچسب‌ها: اموزش طرز پخت کیک گردوییو موز,کرج دانلود ,
:: بازدید از این مطلب : 763
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 28 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مرتضی

كباب تابه‌ ای جگر

كباب تابه‌ ای جگر

كباب تابه‌ ای جگر 

مواد لازم :

 جگر سفيد گوسفند يك عدد  

 هويج رنده‌ شده آب‌پز   دو ليوان 

 گوشت چرخ‌كرده 200 گرم  

پياز رنده شده  يك ليوان 

 آرد نخودچي چهار قاشق غذاخوري  

نمك، فلفل و زرد چوبه و روغن به ميزان لازم

طرز تهيه:

 اين غذا به دليل داشتن جگر سفيد و گوشت چرخ‌كرده حاوي پروتئين زيادي است و به همين دليل براي رشد بدن و عضلات مفيد مي‌باشد. در ضمن مراحل طبخ اين غذا بسيار آسان است و به راحتي مي‌توانيد اين غذاي لذيذ را در منزل درست كنيد. براي تهيه اين خوراك ابتدا جگر سفيد را چرخ كرده و با ساير مواد خوب مخلوط مي‌كنيم. سپس در يك تابه كوچك به صورت گرد سرخ مي‌نماييم. اين غذا را با نان و سبزي ميل كنيد و لذت ببريد.



:: موضوعات مرتبط: اموزش اشپزی , ,
:: برچسب‌ها: كباب تابه‌ ای جگر,اموزش اشپزی کیک مرغ,اموزش اپزی ایرانی,اموزش اشپزی,پخت پز,اموزش ,
:: بازدید از این مطلب : 659
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 28 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مرتضی

اموزش اشپزی کیک مرغ

اموزش اشپزی کیک مرغ

کیک مرغ

کیک مرغ یکی از بهترین ایده های برای تهیه یک پیش غذای خوش مزه و متفاوت است. با دستور زیر یک کیک مرغ خوش طعم درست کنید.

یک پیش غذای خوش طعم به نام کیک مرغ

مواد لازم برای تهیه کیک مرغ :

مرغ : یک عدد سینه کامل

پیازچه کوچک : ۳ یا ۴ عدد

جعفری خرد شده : ۱۰۰گرم

نان تست : ۱۲ عدد

تخم مرغ : ۳ عدد

خیارشور : ۲۰۰گرم

هویج : ۱ عدد

سس مایونز : یک فنجان

ماست : یک فنجان

سس هزار جزیره : ۳ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و ذرت : به میزان لازم

 طرز تهیه کیک مرغ :

برای تهیه کیک مرغ ابتدا مرغ رو می پزیم و ریش ریش میکنیم.

تخم مرغ رو رنده میکنیم .

خیارشورو تو یه ظرف جدا رنده میکنیم و آب خیارشور رو میگیریم .

هویج رو رنده میکنیم .

جعفری و پیازچه رو خوب شسته و خرد میکنیم .

همه ی مواد را با ترکیب سس ها و نمک و فلفل مخلوط می کنیم.

 

کناره های نان های تست را می بریم، و در ظرفی که می خواهیم کیک را سرو کنید به این ترتیب می چینیم .

 

یک ردیف از نان تست می چینیم و رویش یک لایه از مایه مرغ را روی نان ها پخش میکنیم و روی مواد کمی ذرت شیرین یا نخود سبز پخته میپاشیم و باز یک لایه نان تست روی مواد گذاشته و به همان ترتیب قبل عمل می کنیم .

 

روی کیک را با پلاستیک فریزر می پوشانیم و چند ساعت کیک را در یخچال گذاشته تا جا بیفتد و سپس تمام سطح و دیواره ی کیک را سس مایونز می مالیم و به دلخواه تزیین میکنیم .

نکته : من کیک رو در ۴ ردیف ۳ تایی نون درست کردم که به شکل مستطیل در آمد. میشه کیک رو در ۳ ردیف ۴ تایی نون درست کرد که به شکل مربع در بیاد . میتونیم نون تست رو بعد از اینکه کناره هایش رو بریدیم به شکل مثلث ببریم و سالاد مرغ رو بین دو تکه از نونها قرار دهیم و روشو به دلخواه تزیین کرده و زیرشو کاغذ شیرینی قرار میدیم تا شکل شیرینی تر رو تداعی کنه به جای سالاد مرغ از سالاد الویه هم میتونیم استفاده کنیم .

برای تزیین کیک مرغ می توانید از سبزیجات استفاده شده در تهیه آن استفاده کنید .



:: موضوعات مرتبط: اموزش اشپزی , ,
:: برچسب‌ها: اموزش اشپزی کیک مرغ,اموزش اپزی ایرانی,اموزش اشپزی,پخت پز,اموزش ,
:: بازدید از این مطلب : 864
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 28 آذر 1394 | نظرات ()