زمان مصرف پنیر، در وعده صبحانه به همراه آن‌ گردو، مصرف شود.، حذف سرکه از غذا
نوشته شده توسط : مرتضی

هشدار:خطاهای رایج و معمول تغذیه‌‌ی ایرانی‌ها،که تابحال کمتر شنیده اید ....لطفا وقت بزارید ودقیق بخوانید،هیچ چیز مهمتر ازسلامتی نیست.

80 درصد مردم ایرانی درسفره‌هایشان ازنمکدان استفاده میکنند،به غذاهای سرخ شده علاقه مندند وعاشق خوردن غذاهای شور وشیرین وچرب هستند ،عادت های غذایی ایرانیان نیز همانند دیگر ابعاد زندگی آنها، ترکیبی از سنت و مدرنیسم است،این رفتار غذایی که نه از مواهب سنت برخوردار است و نه از منافع غذاهای مدرن‌ -البته معایب و آفت‌های هر دو را هم دارد-باعث شده بیماری‌های قلبی و عروقی وگوارشی ارمغان این وضعیت برای ایرانیان باشد.

هشدار،تحقیقات پزشکان و محققان طب سنتی و حوزه سلامت ،درباره خطاهای رایج و معمول در تغذیه‌‌ی ایرانی‌ها..حتما بخوانید..

زرشک پلو با مرغ و باقلا پلو با ماهی
هر دوی این غذاها، بسیار سرد هستند و به مرور زمان در صورت مصرف زیاد، غلظت خون ایجاد کرده و مقدار زیادی اخلاط نابجا و مضربلغم زاست و سودا در بدن تولید می‌کنند. ماهی، مرغ، برنج، زرشک، باقلا، روغن نباتی همگی سرد و بلغم‌زا هستند. حال اگر همراه این غذاها، سالاد،ماست یا ترشیجات هم مصرف گردد،مشکل چندبرابرخواهد شد. در صورت مصرف زیاد چنین غذاهایی، حتماً بایستی ادویه‌ها و مواد غذایی گرم مثل فلفل سیاه، زنجبیل، آویشن، سیاه دانه، عسل، کنجد و خرما مصرف کنید.

خوردن ماست و دوغ همراه با غذاهای گوشتی
مصرف همزمان ماست وغذاهای گوشتی،یکی ازممنوعات شدید طب سنتی به حساب می‌آید.طبق گفته حکما، مصرف همزمان ماست با غذاهای گوشتی علاوه بر اینکه تولید بلغم می‌کند، موجب فساد گوشت در معده و در برخی موارد بروز لک و پیس می‌شود.

حذف سبزی از سفره و جایگزینی سالاد
طبع اغلب سبزی‌ها گرم است و به هضم غذا بسیار کمک میکنند. سبزی‌ها سرشار از مواد معدنی و ویتامین هستند، همچنین به علت دارا بودن فیبر، مانع یبوست می‌شود، اما مصرف زیاد سالاد بر خلاف سبزی، طبع سردی دارد و هضم غذا را (برخلاف تصور مردم) مختل می‌کند.

خوردن زیاد عدسی
عدسبا همه خواصی که دارد ،اما مصرف زیاد ان سودا‌زاست و موجب بروز و افزایش غلظت خون می‌شود، متاسفانه امروزه شاهد آن هستیم که به علت تبلیغات زیاد در رابطه با خون‌ساز بودن عدس، مردم سایر حبوبات را کنار گذاشته و عدس را بیش از سایر حبوبات مصرف می‌کنند.

مصرف پنیر به تنهایی و در وعده صبحانه
مصرف پنیر به تنهایی بسیار مضر بوده و بلغم‌زاست. خوردن پنیر به تنهایی و در وعده صبحانه، فرد را دچار رخوت، سستی و بی‌حالی و کندی در یادگیری و کاهش تمرکز ذهن می‌گردد.:غده پاراتیروئید، وظیفه تنظیم کلسیم و فسفر بدن و جذب آن ها را به عهده دارد. این غده کلسیم و فسفر را با یکدیگر و در کنارهم می‌شناسد،بنابراین در زمانی که ماده غذایی حاوی کلسیم را مصرف میکنیم،باید همراه آن نیز فسفر مصرف کنیم،درغیر این‌صورت، غده پاراتیروئید، فسفر را از مغز برمی‌دارد که موجب کندذهنی میشود.بهتر است زمان مصرف پنیر، در وعده صبحانه به همراه آن‌ گردو، مصرف شود.،

حذف سرکه از غذا
حذف سرکه یکی از ظلم‌هایی است که توسط گروهی از پزشکان دامن‌زده شده است. سرکه در طب سنتی به عنوان یک حمل‌کننده (Carrier) محسوب می‌شود. حمل کننده ماده‌ای است که داروها را جهت مصرف به اعضای مورد نیاز می‌رساند.

تنوع‌خواری و مصرف اقلام متعدد در یک وعده غذایی
چنین شیوه غذا خوردن، موجب به هم خوردن تنظیم گوارش شده و بسیار مضر است. زمانی که چند ماده غذایی متنوع را در یک وعده میل می‌کنید، آنزیم‌های هاضمه دچار سردرگمی و اختلال شده و هضم غذا ناقص خواهد شد، زیرا مواد غذایی متفاوت، زمان هضم متفاوتی با یکدیگر دارند. در نتیجه از ترکیب این مواد، اخلاط فاسد در بدن تولید می‌شود.

عدم مصرف صحیح آجیل
آجیل برای کاهش چربی، غلظت خون، سلامت قلب، سلامت کبد و افزایش کارکرد مغز بی‌نهایت مفید و لازم است. طبق تحقیقات مصرف روزانه یک مشت آجیل، بین 5 تا 15 سال به طول عمر انسان می‌افزاید. مصرف حداقل 7 عدد بادام در روز‌ ، بدون نمک در جهت پاکسازی کبد و تقویت استخوان‌ها، رشد ،و قد اطفال و افزایش ضریب هوشی و حافظه بسیارتوصیه شده است. بهترین نوع آجیل، 4 مغز گردو، بادام، فندق و پسته است که 4 برابر گوشت انرژی دارد و تمام 20 نوع پروتئین مورد نیاز بدن را تامین میکند.توصیه میشود 4 مغز را هفته‌ای یک بار درست کرده، به صورت پودر در آورده و در یک ظرف در بسته نگهداری نمایید. 4 مغز به عنوان یک غذای بسیار عالی برای کودکان در حال رشد است.

عدم مصرف صحیح ادویه‌جات
باور غلط دیگر مضر بودن ادویه‌جات برای کبد است، تنها مورد احتیاط ادویه، افراد صفراوی است. مصرف ادویه با غذا موجب فعال شدن کبد و کارکرد منظم دستگاه گوارش خواهد شد.مصرف مداوم و بلند مدت ادویه، بلغم و سودا نا بجای بدن را کاهش داده و در تخفیف و درمان بیماری‌های ناشی از بلغم و سودا بسیار موثر است. بیماری‌هایی مثل آرتروز، درد مفاصل، نفخ معده، کاهش حافظه، صرع، شب ادراری، عفونت‌های زنانه، افسردگی و … بسار موثر و شفا بخش می باشد ...

لطفا با اشتراک گذاری،سلامتی به دوستان و عزیزانتان هدیه بدهید..





:: موضوعات مرتبط: طب گیاهی , ,
:: برچسب‌ها: زمان مصرف پنیر، در وعده صبحانه به همراه آن‌ گردو، مصرف شود , ، حذف سرکه از غذا ,
:: بازدید از این مطلب : 1118
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 دی 1393 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: